“Një manjolë në kujtim të mamit” Gjesti i fëmijëve të Fildeze Hafizit

40

Te gjithe ne mund te mbjellim nje peme , duke i veshur domethenie dhe simbolike te vecante, ne kujtim te shenjte te cilin e sheh tek rritet. nNje gje te tille kane bere femijet e gjyqtares se ndjere Fildeze Hafizi, te cilit mbjellen nje manjole ne emer te kujtimit te saj te shtrenjte.

 

L'immagine può contenere: 1 persona, in piedi, bambino e spazio all'aperto

 

Me dy të rinjtë e mrekullueshëm të familjes Hafizi dhe kushërirat e tyre të vogla, të cilët i dedikuan kujtimit të nënës së tyre një pemë 🌳 manjola dhe që e nderojnë më pas çdo ditë me rezultate të shkëlqyera në mësime, e sjellje shembullore në Tiranë! Shkruan Veliaj ne FaceBook

.L'immagine può contenere: 2 persone, persone che sorridono, spazio all'aperto