Po binte nga kati i tretë, polici “hero” shpëton mrekullisht fëmijën

33

Ky është momenti kur një fëmijë shpëtoi mrekullisht pas rënies nga kati i tretë i ballkonit ku jetonte.

Ngjarja u regjistrua në Egjipt ku një polic, i cili ndodhej në shërbim aty pranë, arriti ta priste atë pas rënies.

Kalimtarët kishin dhënë alarmin, pasi kishin parë fëmijën të varej nga bordurat e ballkonit.

Fatmirësisht polici e ka parë dhe u përgatit për ta pritur fëmijën me trupin e tij dhe në fund ia doli duke u shndërruar në hero.