Vau Dejes, plagoset me thike i riu

40

Nje plagosje ka ndodhur ne Vau Dejes. I plagosur ka mbetur shtetasi Xhulio Rodestani. I riu eshte plagosur me thike nga nje bashkemoshatar i tij ne Vau Dejes pas nje sherri te momentit te ndodhur aty.

Shtetasi Xhulio Rodestani eshte derguar ne spitalin rajonal te Shkodres dhe eshte jashte rrezikut per jeten.