Rama uron ditë të mbarë dhe ka një ftesë: Të bashkojmë forcat për…

0
10

Kryeministri Edi Rama ka uruar ndjekësit në Facebook për një ditë të mbarë dhe ka bërë ftesë për të bashkuar forcat për garantimin e ligjshmërisë së standardeve në cilësinë e tregtisë së mishit. Kryeministri ka publikuar dhe një video ku apelon për bashkëpunim në përmirësimin e sistemit të tregtimit të mishit në vend.

PËR SIGURINË USHQIMORE QË DUAM

MIRËMËNGJES 😃dhe me këtë ftesë për të bashkuar forcat me çdo familje shqiptare në garantimin e ligjshmërisë e standardeve në tregëtinë e mishit në vend, për sigurinë dhe cilësinë që duam në tryezat tona, ju uroj një ditë të mbarë 🌹

Posted by Edi Rama on Thursday, January 11, 2018

Statusi i Ramës:
MIRËMËNGJES 😃
dhe me këtë ftesë për të bashkuar forcat me çdo familje shqiptare në garantimin e ligjshmërisë e standardeve në tregëtinë e mishit në vend, për sigurinë dhe cilësinë që duam në tryezat tona, ju uroj një ditë të mbarë 🌹