Përmbytjet, 4 ekspertë italainë do asistojnë FA për ndërtimin e urave

48

Katër ekspertë italianë kanë mbërritur për të asistuar Forcat e Armatosura në ndërtimin e urave të dëmtuara nga përmbytjet.

Ministria e Mbrojtjes thotë se janë 3 ekspertë ushtarakë të Forcave të Armatosura Italine dhe nje ekspert xhenio i ekipit te emergjencave italine

Ekspertet do të qëndrojnë një javë në Shqipëri dhe do të vizitojnë zonat ku janë dëmtuar urat gjatë situatës së ditëve të fundit.