Mons. Massafra , feja katolike eshte vetem 1 , kini kujdes ndaj grupimeve, mos e shisni fene!

36

Ne kishen  e  Shen Kollin ne shkoder eshte kremtuar mesha solemne me rastin e  festes se Shen Kollit. Dhjetra besimtare jane bashkuar ne lutje ne kete meshe e cila u udhehoq nga arqipeshkvi Shkoder pult Mons. Angelo Massafra tha se Shen Nikolla jetoi ne kohen e varferise se skajshme , ndaj mesazhi i sotem eshte qe te pasurojme skamjen e shpirtit.

 

Nga ana tjeter ai foli lidhur me nje çeshtje delikate e cila lidhet ngushte me besimtaret. ai i kerkoi atyre te kene besim vetem ne krishtin dhe te mos ndjekin pas grupime te cilat vetequhen te krishtera por nuk jane pjese e kishes katolike. Ai i kerkoi te pranishmeve ne kishe te kene kujdes te rinjte, ne menyre qe ato te udhehiqen nga besimi dhe te mos shkojne pas interesit duke shitur fene e eterve te tyre, fene e martireve, fene e Jezu Krishtit.