Vajzat shkodrane realizojne minifilmin prekes (video)

276

Te rinjte tane jane shpeshhere te nenvlersuar e megjithate ato perheere e me shume dine te shfaqin talentin e tyre si ne aktrim dhe skenar. Nje material i tille i cili percjell mesazhe domethenese eshte realizuar me mjaft pasion dhe perkushtim nga Aneilda Saiti dhe Mirsada Kullolli

“A mother’s heart sacrifice for her baby heart” -Aneilda Saiti & Mirsada Kullolli